Tel: 043 - 308 8430

Hoe bereikbaar bent u tijdens de vakantie?

 13-11-2018    BD Business Call Telefonie

Hoe bereikbaar bent u tijdens de vakantie?

Alles geregeld voor de vakantieperiode?

Hoe is uw bereikbaarheid tijdens de vakantie geregeld? Staat er iemand uw klanten te woord? Of heeft u noodgedwongen een antwoordapparaat aangezet?


Met BD Business Call bent u altijd bereikbaar!

Hoe werkt het?

Wij kruipen onder de huid van uw bedrijf en beheren al uw binnenkomende gesprekken, indien gewenst gecombineerd met agendabeheer. Wij vormen voor u een professioneel aanspreekpunt voor uw klanten, terwijl u ondertussen geniet van een welverdiende vakantie. Wij verzorgen de afhandeling van uw telefoontje, geven eventueel informatie aan de beller en zorgen ervoor dat er een gespreksnotitie per email naar u wordt gestuurd. Zo kunt u meteen lezen wie er gebeld heeft en waarover het ging.

Agendabeheer 

Wij kunnen ook uw agenda beheren, of ervoor zorgen dat er meteen een afspraak gemaakt wordt. Zo hoeft u de beller niet meer terug te bellen en dat scheelt een hele hoop tijd. Agendabeheer kan bijvoorbeeld via een Google agenda, maar ook met uw eigen agendasysteem. We hebben bijvoorbeeld ervaring met diverse agenda’s voor de zorg.

Welke taal?

Ons team spreekt naast Nederlands ook vloeiend Duits en Engels. Zodoende kunnen we voor internationaal georiënteerde bedrijven werken, maar ook lokaal in Limburg zijn we verstaanbaar: we spreken dialect! Dit kan bij sommige bellers vertrouwen wekken en prettig aanvoelen.

Vakantieaanbieding

Ter kennismaking bieden wij onze telefoonservice in de vakantieperiode aan voor maximaal 1 maand voor € 80,- excl. BTW. De doorschakeling kan binnen 1 uur al actief zijn. Wilt u er snel even tussenuit?  Wij zorgen ervoor dat uw telefoonverkeer in goede banen wordt geleid. Geniet lekker van de vakantie en maak gebruik van onze vakantie-telefoon-beantwoord-service!

 Met vriendelijke groeten,

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren
Geen