Tel: 043 - 308 8430

Te druk om telefoontjes te beantwoorden?

 24-11-2016    BD Business Call Telefonie

Hoe staat het met uw bereikbaarheid ?

De tijd van achterover leunen en wachten tot dat de klant naar u toe komt is voorbij. Door internet/ google kunnen we elk bedrijf en onderneming opzoeken wat we maar willen. Daardoor is uw bedrijf ook digitaal toegankelijk voor iedereen. Maar is dit voldoende of kunt u meer doen?

 

Scoor klanten door persoonlijk contact!

Ondanks dat we steeds meer opzoeken op internet worden nieuwe klanten gescoord door bereikbaarheid. Persoonlijke bereikbaarheid dan wel te verstaan. Door het invullen van contactformulieren en e-mail verkeer zijn ondernemers 24 uur per dag bereikbaar. Uit onderzoek blijkt echter dat de klant de voorkeur blijft geven aan telefonisch contact met een medewerker. Heeft u zelf geen tijd om de telefoon te beantwoorden? Geen probleem! Wij van BD Business Call stellen u in staat om elke werkdag van 08.00 tot 21.00 uur en op zaterdag persoonlijk bereikbaar te zijn.

Wilt u ook uw telefoondienst uitbesteden?

Dat doen wij graag voor u! Wij zijn zo getraind dat wij de telefoon aannemen zoals een secretaresse bij u op kantoor dat zou doen. Middels een persoonlijke benadering, in 3 vreemde talen en ook in het dialect. Dit zorgt voor een vertrouwd gevoel.

Door middel van een goed op het lijf geschreven script van uw bedrijf, en korte lijnen naar de achterwacht, kunnen wij uw klanten goed helpen en kunt u afspraken maken. Een klant die een maal gebeld heeft staat in een speciaal voor ons geschreven programma. Hierdoor wordt de klant direct door ons herkend en is er meteen een wederzijds gevoel van vertrouwen. Een prettig gevoel voor de potentiele klant, want hij/zij is geen nummer.

Ook uw telefoon door ons laten beantwoorden?

Neem dan nu contact met ons op. Het enige wat u in eerste instantie moet investeren is misschien een uur van uw tijd en een kopje koffie. Bovendien ontvangt u de eerste twee weken een gratis proefperiodeZonder verdere verplichtingen. Vraag hier een gratis proefperiode aan.

 Met vriendelijke groeten,

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

Bewaren
Geen