Tel: 043 - 308 8430

Altijd snel en goed bereikbaar?

 19-10-2017    BD Business Call Telefonie


Altijd snel en goed bereikbaar?


U wilt met uw onderneming snel en goed bereikbaar zijn. Ook uw klanten stellen  persoonlijk contact op prijs. Persoonlijke gesprekken zijn altijd effectiever dan e-mail, chat- of voicemailberichten. Toch kunt u niet altijd zelf de telefoon beantwoorden. U bent druk met de dienstverlening naar uw klanten, in een overleg of in het verkeer. Op dit soort momenten heeft u de hulp nodig van een professionele telefoonbeantwoording in Limburg. Door het persoonlijke contact met onze dienst voelen klanten zich herkend en begrepen en dat levert bij de klant positieve gevoelens op. Dat dit beter is voor het klantcontact en uiteindelijk voor de omzet is wel duidelijk. Dankzij onze uitstekende telefoonbeantwoording Maastricht Limburg en omstreken  hoeft u geen telefoontje meer te missen!

 

Een uitstekend klantcontact


Voor iedere ondernemer in Limburg en Nederland is de telefoonbeantwoording essentieel. U kent het wel, u bent druk bezig, u staat op het punt om een belangrijke bespreking in te gaan en dan gaat de telefoon. U neemt niet op en de telefoon schakelt door naar het antwoordapparaat. Belangrijk om te weten, het merendeel van de bellers laat geen bericht achter en haakt al snel af wanneer ze steeds geen gehoor krijgen. Laat de telefoonbeantwoording in Limburg en Maastricht en omstreken door BD business call  verzorgen. Wij zorgen ervoor dat uw telefoonbeantwoording en  bereikbaarheid optimaal is!

 

Telefoonbeantwoording uitbesteden?


Als u de telefoonbeantwoording laat verzorgen door onze telefonistes hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over de bereikbaarheid van uw organisatie. Wij bieden een uitstekende telefoon service in Limburg, Maastrich en voor heel Nederland en zorgen ervoor dat uw klanten vriendelijk te woord worden gestaan. De gesprekken gaan geheel volgens uw wensen en instructies en u loopt op deze manier geen gesprek meer mis. Uiteindelijk sturen wij de boodschappen per mail  naar u door, zodat u deze alsnog kunt afhandelen. Dringende telefoontjes worden direct naar u doorverbonden wanneer u dat wenst. Wilt u meer weten? neem contact op via ons contactformulier of bel 043 - 3088430

Bovendien kunt u onze dienstverlening 2 weken lang gratis uitproberen, geheel vrijblijvend.
Klik hieronder en vraag een proefperiode aan.

 Met vriendelijke groeten,

 

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren
Geen