Tel: 043 - 308 8430

Vier tips voor vervallen van ISDN-lijnen

 03-04-2018    BD Business Call Telefonie

Tip #1: omschakelen vergt geen grote investering

In de berichtgeving rond het opheffen van ISDN, wordt de suggestie gewekt dat u grote investeringen moet doen om telefonisch goed bereikbaar te blijven. Maar onze telefoniepartner A3bc kan tegen een geringe of geen investering uw analoge en ISDN-lijnen vervangen door zogenaamde VoIP-lijnen.

 

Tip #2: installeren van VoIP is geen technisch lastige klus

De vervanging zelf behelst slechts een kleine technische aanpassing. A3bc voert de werkzaamheden uit op een tijdstip dat u gelegen komt, waardoor de ‘Down Time’ van uw centrale tot een minimum beperkt wordt.

 

Tip #3: Air-internet is een goed alternatief

‘Air-internet’ vormt een goed alternatief voor de vervanging, zeker als uw bedrijf in een buiten gebied gelegen is. Air-internet is een 4G+ internetverbinding die zonder extra graafwerkzaamheden met zijn torenhoge investeringen, toch de kwaliteit en snelheden van een glasvezelverbinding garandeert.

 

Tip #4: besteed uw centrale uit

Om voorbereid te zijn op deze verandering in de telefonie, heeft BD Business Call zijn centrale natuurlijk al aan de toekomst laten aanpassen. Wij ontvangen uw inkomende telefoongesprekken volgens de laatste technologie en kunnen zelfs uw agenda beheren.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die BD Business Call biedt voor optimale telefonische bereikbaarheid? Start dan nu een gratis proefperiode of bel ons 043 - 3088430.

Want uw bereikbaarheid is onze zorg!

 Met vriendelijke groeten,

Geen