Tel: 043 - 308 8430

Welke invloed heeft corona op uw bedrijf?

 15-05-2020    BD Business Call Telefonie

Welke invloed heeft corona op uw bedrijf?

Net zoals voor veel bedrijven zal corona ingeslagen zijn als een bom. En er waren natuurlijk veel meer vragen dan antwoorden. Nu na 10 weken met corona gewerkt te hebben of juist helemaal stil gelegen te hebben, zijn er waarschijnlijk nog meer vragen gekomen. "Hoe hebben de afgelopen 10 weken invloed gehad op mijn bedrijf en met welke gevolgen?" Voor nu maar ook voor de toekomst. "Wat moet ik met al die regelingen, moet ik er gebruik van maken en wat zijn de gevolgen?" Zowel positief als negatief.

Wij van BD Business Call zijn er van overtuigd dat niet iedereen de potentiële voordelen en nadelen van de hulp maatregelen ziet. Gebruik maken van regelingen of misschien ontslag aanvragen voor personeel. Ook wij van BD Business Call hebben met deze vraag geworsteld en zijn als directie met onze partners rond de tafel gaan zitten om te brainstormen en out of the box te denken. Hoe kan ik als BD Business Call mijn bestaande klanten ondersteunen. Maar hoe kunnen we ook eventuele nieuwe klanten helpen. Het zij voor een korte periode of misschien wel permanent.

Wij zijn door het out of the box te denken samen met onze telecomprovider tot een aantal eenvoudige en niet te kostbare oplossingen gekomen, die bedrijven nu in staat stellen om toch hun bereikbaarheid optimaal te houden. Maar ook onze eigen klanten kwamen met vragen of we iets konden regelen voor ze. We hebben keihard gewerkt om ook die vragen te kunnen oplossen.
Zit u met uitdagingen binnen uw bedrijf op het gebied van telefonische bereikbaarheid? Dan willen wij als BD Busines Call graag meedenken in oplossingen.

Heeft dit u getriggerd, maak dan eens vrijblijvend een afspraak met Brigitte en Leon Dobbelsteijn van BD Business Call op telefoonnummer 043-3088430 of via info@bd-businesscall.nl  En we gaan u helpen!
Geen