Tel: 043 - 308 8430

Blog

Hoe is het met uw bereikbaarheid tijdens de vakantie geregeld? Is er iemand die uw klanten te woord staat? Of heeft u noodgedwongen een antwoordapparaat aan staan? Of bent u even helemaal off-line en mist u belangrijke klanten?

Wordt u de laatste tijd ook overvallen met berichten dat KPN gaat stoppen met het aanleveren van ISDN en analoge lijnen in 2019? En vraagt u zich af wat u daar nu weer mee moet? BD Business Call heeft vier tips voor u in petto.
U wilt met uw onderneming snel en goed bereikbaar zijn. Toch kunt u niet altijd zelf de telefoon beantwoorden. U bent druk met de dienstverlening naar uw klanten, in een overleg of in het verkeer.

Hoe vindt u als klant een betrouwbare telefoondienst? Waar moet u op letten? Wij geven u hieronder enkele punten wat wij belangrijk vinden bij het aanbieden van de juiste telefoonservice. We zetten onze kernpunten op een rij.

Bent u niet altijd bereikbaar? Is het te druk om de telefoon te beantwoorden, waardoor u belangrijke klanten misloopt? Geef uw telefoondienst uit handen. Wij lossen dit probleem graag voor u op!