Tel: 043 - 308 8430

Blog

We zijn zijn verhuisd. U kunt ons komen bezoeken op onze nieuwe locatie in Geleen. U bent van harte welkom om ons kantoor te komen bezichtigen, de koffie staat klaar!

Net zoals voor veel bedrijven zal corona ingeslagen zijn als een bom. En er waren natuurlijk veel meer vragen dan antwoorden. Na 10 weken corona; gewerkt of stilgelegen, zijn er waarschijnlijk nog meer vragen gekomen.

Hoe is het met uw bereikbaarheid tijdens de vakantie geregeld? Is er iemand die uw klanten te woord staat? Of heeft u noodgedwongen een antwoordapparaat aan staan? Of bent u even helemaal off-line en mist u belangrijke klanten?

Wordt u de laatste tijd ook overvallen met berichten dat KPN gaat stoppen met het aanleveren van ISDN en analoge lijnen in 2019? En vraagt u zich af wat u daar nu weer mee moet? BD Business Call heeft vier tips voor u in petto.
U wilt met uw onderneming snel en goed bereikbaar zijn. Toch kunt u niet altijd zelf de telefoon beantwoorden. U bent druk met de dienstverlening naar uw klanten, in een overleg of in het verkeer.

Hoe vindt u als klant een betrouwbare telefoondienst? Waar moet u op letten? Wij geven u hieronder enkele punten wat wij belangrijk vinden bij het aanbieden van de juiste telefoonservice. We zetten onze kernpunten op een rij.

Bent u niet altijd bereikbaar? Is het te druk om de telefoon te beantwoorden, waardoor u belangrijke klanten misloopt? Geef uw telefoondienst uit handen. Wij lossen dit probleem graag voor u op!