Tel: 043 - 308 8430

Diensten

U heeft de mogelijkheid om de telefoon door te schakelen op de momenten die u zelf kiest, of dit nu tijdens de pauze is of tijdens een week vakantie. Ook kunt u met een vertraging doorschakelen. Uiteraard kunt u "altijd doorschakelen" gebruiken, waardoor wij bijvoorbeeld een receptiefunctie kunnen vervullen. Meerdere telefoons kunnen naar hetzelfde nummer doorgeschakeld worden, bijvoorbeeld ook uw mobiele telefoon als u in een vergadering zit.

We nemen de telefoon aan met uw bedrijfsnaam en op de manier die wij samen hebben afgesproken. Na elk gesprek sturen wij direct een emailbericht met de details van het gesprek naar de juiste persoon. Uiteraard garanderen wij hierbij absolute geheimhouding.

" Het lijkt alsof u een telefoniste in dienst heeft"

We hebben ook de mogelijkheid om naar een ander nummer door te verbinden. Dat kan zowel een vast nummer of een mobiel nummer zijn. U krijgt dan altijd eerst een van onze medewerkers aan de lijn voordat de beller wordt doorgeschakeld.

Onze telefoonservice kan ook worden gecombineerd met agendabeheer. Zo kunnen wij uw eigen agenda of de agenda van uw medewerkers beheren. Door in te loggen op uw eigen online agenda (bijvoorbeeld Google agenda).

Uw klanten vinden in elk geval altijd gehoor. Precies zoals ze het graag willen! En u kunt gewoon uw afspraken nakomen. U bent gegarandeerd bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 21:00 uur en op zaterdag van 09:00 uur tot 17:00 uur. Maar wilt u 24/7 bereikbaar zijn, dan kan dit ook. Dit gebeurt in samenwerking met een collega bedrijf.

 

 

 
Wilt u gratis een BD Business Call proefperiode van
14 dagen?
Vraag hier gratis aan


 
BewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewaren