Tel: 043 - 308 8430

Over ons

BD Business Call is in 2005 gestart in Maastricht ergens boven, op een zolderkamer. In de afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot een bedrijf met medewerkers die hun vak verstaan. Wij zijn dan ook geen callcenter of onpersoonlijk secretariaatsbureau, maar een bedrijf dat kwaliteit en persoonlijkheid hoog in het vaandel heeft staan. Ons bedrijf bestaat uit vijf medewerkers die een jarenlange ervaring en een groot inlevingsvermogen hebben.

" BD Business Call heeft jarenlange ervaring"

Het is belangrijk dat bij regelmatig contact uw klanten door ons herkend worden en niet elke keer hun naam moeten spellen of hun telefoonnummer moeten doorgeven. Wij zijn er trots op dat wij namens u klantvriendelijke gesprekken voeren, e-mails of post beantwoorden en al deze activiteiten op een duidelijke manier naar u terugkoppelen.

Bij ons géén storende achtergrondgeluiden: alle telefonistes werken in een rustige omgeving. Wel zo prettig voor hen én voor uw klanten. Onze telefonistes spreken 'ABN' Nederlands, Engels en Duits. En vanwege onze ligging in Limburg spreken wij ook dialect!

BewarenBewarenBewarenBewarenBewaren
 
Wilt u gratis een BD Business Call proefperiode van
14 dagen?
Vraag hier gratis aan


 
BewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewaren