Tel: 043 - 308 8430

Zo werken wij

Onze core business is het aannemen van de telefoon, al dan niet gecombineerd met agendabeheer.
Wij kunnen voor u het eerste aanspreekpunt zijn van uw klanten op die momenten dat het voor u het beste uitkomt. U heeft de mogelijkheid om de telefoon naar ons door te schakelen op momenten dat u even niet in de gelegenheid bent om de telefoon zelf te beantwoorden, bijvoorbeeld bij ziekte, tijdens de lunchpauze of tijdens een vergadering. Als u de telefoon naar ons doorschakelt zijn wij het eerste aanspreekpunt. Wij verzorgen de afhandeling van uw telefoontje, geven eventueel info aan de beller en zorgen ervoor dat er een gespreksnotitie per email naar u wordt gestuurd. Zo kunt u meteen lezen wie er gebeld heeft en waarover het ging. Door onze speciale lay-out is dit bericht ook goed te lezen op uw mobiele telefoon. Acquisitie en verkooptelefoontjes worden bij ons meteen tegengehouden, indien gewenst.

" Wij beheren tevens uw drukbezette agenda"

Zoals gezegd kunnen wij ook uw agenda beheren. Wij zorgen ervoor dat er meteen een afspraak gemaakt wordt zodat u de beller niet meer terug hoeft te bellen. Dit kan bijvoorbeeld via een Google agenda, maar ook met uw eigen agenda. We hebben onder andere ervaring met het werken met diverse agenda’s voor de zorg.

Wij spreken Nederlands, Duits en Engels, Zodoende kunnen we voor internationaal georiënteerde bedrijven werken, maar ook lokaal in Limburg zijn we verstaanbaar: we spreken dialect! Dit kan bij sommige bellers vertrouwen wekken en prettig aanvoelen.

 

 
Wilt u gratis een BD Business Call proefperiode van
14 dagen?
Vraag hier gratis aan


 
BewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewaren